Waalwijk staat op voor De Dobbertjes

Zaterdag 2 Maart 2024

“In samenwerking met Van de Mierden zetten wij ons dit jaar in voor een goed doel. We bundelen sportiviteit, betrokkenheid bij de buurt en vrijgevigheid tot een uniek evenement op zaterdag 2 maart 2024. Tijdens deze dag, krijg je de kans om jouw sportieve talenten in te zetten voor het goede doel. Het inschrijfgeld wordt volledig gedoneerd aan Stichting De Dobbertjes.”

Veiling

Bied ook op één van de unieke veilingitems. Alle opbrengsten komen ten goede aan Stichting de Strohalm. Bekendmaking 4 maart tijdens de feestavond.

Doe mee

5 km
Wandelen

15,00 p.p.

Start 15.30 uur

5 km
Hardlopen

15,00 p.p.

Start 15.30 uur

10 km
Wandelen

15,00 p.p.

Start 15.30.00 uur

10 km
Hardlopen

15,00 p.p.

Start 15.30 uur

Zwemclub voor mensen met een verstandelijke beperking

over

Wat doen De Dobbertjes

Het doel van de Dobbertjes is ongewijzigd sinds het begin in 1973; het aanbieden van zwemactiviteiten ter ontspanning van mensen met een verstandelijke beperking, ieder op zijn of haar niveau. Daarnaast proberen we de jongste deelnemers watervrij te maken en de zwemslagen aan te leren, zodat ze zichzelf kunnen redden in het water. Uiteraard is herhaling van zwemoefeningen bij veel deelnemers wekelijks een noodzakelijk onderdeel van de lessen, maar staat plezier altijd bovenop. Onder begeleiding van onze vrijwilligers (allen in het bezit van een VOG) bieden we iedere week een gevarieerd programma aan van zwemoefeningen en spelelementen met behulp van materialen zoals matten, plankjes, opduik materialen, slurven enz. Het bestedingsdoel van een eventuele donaties en sponsoring is om activiteiten te kunnen blijven organiseren buiten de reguliere “zwemlessen”.

Mede mogelijk gemaakt door

Meedoen?
Schrijf je hier in!

Let op! Selecteer 2 maart en de aangegeven tijd wanneer hierom wordt gevraagd tijdens het inschrijven.

TIJDELIJK BUITEN GEBRUIK IVM WERKZAAMHEDEN EXCUSES VOOR HET ONGEMAK

Producten
Locatie
Medewerker
Service Extras
Datum & Tijd
Recurring info
Informatie
Winkelmandje
Bevestiging
0
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je reservering!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA
Waalwijk staat op voor